STELLA AKADEMI2018-10-15T11:16:33+00:00

Våra föreläsningar som är öppna för allmänheten går under namnet Stella Akademi – ett nytt sätt att lära!

Linda Nederberg – Starkare tillsammans
26 november kl 12.00 | kl 18.30
Elite Hotel Mimer

Linda Nederberg vill vända trenden med negativ stress och psykisk ohälsa. Hennes engagemang går inte att ta miste på och bottnar i en egen livsresa, från Överlevarlandet till Livslevarlandet och övertygelsen om att god hälsa och topprestationer går att förena.

För att bidra till en bättre värld där människors både mår bra och presterar sitt bästa har hon startat konceptet Stark & Smart. Hon menar att 2000-talets utmaningar kräver mental styrka och mängder med smarta val – av oss alla – och det nu!

Ett smart val är att se sig själv som sin egen ledare, byta ut sanningen ”ensam är stark”, till ”starkare tillsammans” och på kortare tid gå från problem till lösning. Fler smarta val är att säga ja till ansträngning och dela på det jobbiga – eftersom att vi är starkare tillsammans.
Träffsäkra dramatiseringar och symboliska bilder förstärker budskapet och gör föreläsningen till något mer än en vanlig föreläsning. Dessutom får du verktyg som hjälper dig att göra fler smarta val!

DAG
PRIS 495 kr ink lunch
PRIS 395 kr utan lunch
Lunch 11.15 – 12.00 | Restaurang 1897
Föreläsning kl 12.00 – 13.00 | Mimersalen
BOKA dagbiljett här

KVÄLL
PRIS 395 kr
Kl 18.30 – 20.00 | Mimersalen
BOKA kvällsbiljett här

FLER ÄN TIO? Hör av er för paketpris / faktura! info@stellatalks.se

///////////////

Stella Akademi är en återkommande föreläsningsserie med olika spännande och intressanta teman.

Våra event är en lustfylld mötesplats med spännande gästtalare som ger kunskap och bildning i olika ämnen. Det är konkret, matnyttigt och något för alla smaker – för kompisgänget, parrelationen som vill utvecklas tillsammans, företagsledaren likväl som för ensamstående mamman och pensionären. Det som förenar är törsten efter något mer – att utvecklas och bli sitt bästa jag – en trevlig, lärande stund för en billig penning.