Project Description

FÖRELÄSNING
MODERATOR

Sofia Rasmussen

Sofia Rasmussen föreläser för tusentals ledare och medarbetare varje år. Hon har en unik talarstil som av kunderna beskrivits som professionell, vass, underhållande och tankeväckande. Sofia är omvärldsanalytiker och expert på framtidens arbetsliv och ledarskap, människors arbetslivsvärderingar och den unga generationens värderingar och livsstilar. Sofia har en magisterexamen i statsvetenskap och är egenföretagare tillika eftertraktad föreläsare. Hon är bland annat ansvarig för den årliga studien Ungdomsfokus om ungas värderingar och framtidsambitioner. Boka Sofia Rasmussen för en föreläsning om omvärldstrender, insikt om de yngre generationerna eller karriär. Hon är också en utmärkt moderator inom ämnen som ledarskap, jämställdhet, mångfald, karriär, unga, skola och framtid.

BOKA SOFIA

Sofia föreläste på ett briljant och engagerat sätt. Jag hade gärna lyssnat en timme till!

Sonja Johansson, Grant Thornton Sweden

MODERATOR

Som moderator kombinerar hon djupet inom sina expertisområden: generations- och arbetslivsstudier; karriär; ledarskap och Employer Branding, med trend- och omvärldsanalytikerns bredd och generalistkunskaper.

Sofia håller lika gärna i större chefskonferenser, medarbetar-kickoffer och kundevent som i mindre seminarium, ledningsgruppsdagar och paneldiskussioner. Hon har arbetat med företag och organisationer inom i stort sett alla branscher och talat vid flera av de stora årligt återkommande mässorna och konferenserna.

Som moderator kan hon hålla en låg profil och på ett professionellt och intresseväckande sätt presentera olika teman och talare. Hon kan också växla moderator-rollen med egna omvärldsspaningar eller smakprov på omvärldstrender, kunskap om ledarskap och arbetslivsvärderingar bland olika generationer.

BOKA SOFIA

Jag rekommenderar Sofia varmt som moderator. Sofia var proffsig, lyhörd och förtroendeingivande. 

Ebba Lindsö, Sjätte AP-fonden

VÅRA STJÄRNOR