Project Description

FÖRELÄSNING

HANNA MARKLUND

Att leda sig själv, jaget och laget

Hanna Marklund ger i sin föreläsning energi, inspiration och mod att utveckla förmågan att leda sig själv, att må bra, trivas, utvecklas och skapa det som behövs för att nå uppsatta mål. Att våga pröva trots osäkerhet och att lära av såväl framgång som motgång. Hanna Marklund föreläser utifrån sina erfarenheter som fd elitidrottare. Hur hanterar man motgångar för att nå sina mål? Hur behåller man motivationen när det är tungt?
Hanna Marklund är fd elitfotbollsspelare med 118 landskamper för Sverige i bagaget och är i dag HR-specialist och expertkommentator i fotboll för TV4. Hon är en erfaren föreläsare och processledare i ledarskap med bl.a. uppdrag hos Sunnanå Utveckling och fungerar där som utvecklings- och förändringspedagog och utvecklingsstöd till organisationer, lag och individer.

Hanna kan erbjuda processer, temadagar och föreläsningar. Hon skräddarsyr gärna uppdragen tillsammans med kunden utifrån syfte och mål. Hon har skaffat sig gedigen erfarenhet genom föreläsningar, processledare och som utvecklingspedagog i små och stora uppdrag i företag, kommuner, myndigheter, skolor och föreningar.

Med entusiasm och stor närvaro kan Hanna bidra med energi, inspiration och mod att skapa det som behövs för att nå uppsatta mål.

Mer om Hanna Marklund
Aftonbladet 

Fokus på det som leder till önskad effekt!

Hanna Marklund, ur hennes föreläsning
BOKA HANNA

VÅRA STJÄRNOR