Project Description

FÖRELÄSNING
STAND UP
KONFERENCIER

Babben Larsson

Babben är en populär föreläsare med ämnen som hälsa, vardagspsykologi och stress.
Hennes populäraste föreläsning Friskvård a la Babben uppdateras ständigt.
Nu finns även hennes nya Smällar man får ta att boka. Där fokuserar hon på hur vi kan se hur vår uppväxt har präglat oss, men att också det som var tufft då kan vändas till något positivt idag.  Hon delar också ut en del tips på hur man kan lära sig att läsa av både andra och sig själv. Även när vi beter oss helt ologiskt är det logiskt!

Saker som Babben ofta tar upp när hon föreläser är vikten av att lyssna på sig själv.
Gillar min kropp det jag äter, har jag valt rätt motionsform – vill jag bli vältränad eller avspänd? En av hennes verkliga käpphästar är att lära sig skilja på självförtroende och självkänsla samt ha koll på när stressen plötsligt kan visa sitt fula tryne.

Babbens föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande.
De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Blandningen av humor och allvar gör att kunskaperna blir insikter, vi berörs känslomässigt vilket är förutsättningen för att vi kanske äntligen ska vilja göra den där livsstilsförändringen som vi vet att vi borde.
Babben får ofta högsta betyg i utvärderingarna efteråt och kunderna återkommer år efter år.

BOKA BABBEN

Jag växte upp på en svinfarm på Gotland. Sen började jag på scenskolan i Stockholm. Och jag märkte ingen skillnad.

Babben Larsson om sin bakgrund

STAND UP

Babben var en av pionjärerna när stand upen kom till Sverige 1988.
Hon hade sitt första officiella gig på krogen Krogen belägen på Campus i Umeå. Det hela gick ganska bra, så pass bra att hon kände att det här skulle kunna bli hennes grej om hon arbetade hårt. Genren var inte ny för henne, redan 1983 ingick stand up i hennes enmanskabaret Ke-Babben show på Gutekällaren i Visby, och även i de tre shower som skulle komma åren efter.

Redan under utbildningen på Teaterhögskolan visste hon att det egentligen var underhållning hon brann för. Det var under in- och utsparkar och spex som hon levde upp; skrev texter, sjöng och var rolig.
Efter åtta år som ren skådespelare var hon ganska less på sitt yrke och stand upens födelse i Sverige var perfekt tajmad för hennes del.

Sedan dess har humorn varit hennes liv och levebröd.
Hon har uppträtt över hela Sverige, nästan i varenda stad, stor som liten med sina shower. Hon har breddat sitt register, från ren stand up via Parlamentet, REA på Hamburger Börs till halsbrytande beskrivningar av modernt leverne under de föreläsningar hon ger.

Efter att ha varit mer eller mindre utbränd på stand up i sju år lyckades hon ta sig tillbaka 2007 och återta sin position som en av Sveriges främsta komiker.

Vill du ha ett genuint proffs som förgyller företagsfesten, eventet eller din krog så är Babben kvinnan att göra jobbet!

BOKA BABBEN

KONFERENCIER

Babben har lett flera programserier i tv-rutan, några säsonger av ”Hur gör djur? mitten av 90-talet, ”Babben&Co”, ”Stjärnor hos Babben” och nu senast succén ”Bäst i Test” vårsäsongerna i SVT1 fredagar 20.00.

De kvaliteter Babben har i rutan i form av pondus, utstrålning och humor går även igen när hon jobbar live. Hon har en lång räcka moderatorjobb på sin meritlista och fungerar lika bra dagtid på en konferens som programledare kvällstid för en gala eller fest.

På konferensen kan man med fördel använda sig av hennes skicklighet som intervjuare där hon på ett lättsamt och humoristiskt vis lotsar enskilda samtal eller paneldebatter. Hon är också bra på att sammanfatta vad som just kommit fram under samtalet/föreläsningen/dagen.

-Min utgångspunkt är alltid kundens behov. Vad ska dagen eller kvällen leda till? Vad ska kommuniceras?
Genom att vara med på möten med kunden innan viktiga event får jag en fördjupad förståelse av i vilket skede kunden befinner sig och vad som ska lyftas fram. Därför är det viktigt för mig att samarbeta med seriösa företag och instutioner som kommunicerar budskap och varor jag själv tycker är bra och intressanta. De flesta kunder som anlitar mig ”vet” att jag passar dem och har handplockat mig till den där viktiga kundträffen eller prisgalan.
Mitt mål är alltid att leverera så bra att kunden vill ha mig igen!

Referenser från många nöjda kunder finns!

BOKA BABBEN

VÅRA STJÄRNOR