Project Description

FÖRELÄSNING
UTBILDNING
KONFERENCIER

Anna Ricknell

Allt kommunicerar – vad kommunicerar du?

Att tala är inte en konst men att nå ut med sitt budskap och beröra publiken är det! Retorikern från norr får sin publik att skratta, gråta, reflektera, känna och lära sig nya saker varje gång hon går upp på scenen.

Anna är Skelleftebon som flyttade till Tyskland och senare till USA för att nå framgångar i simbassängen. Kulturkrockar, gemenskap, utmaningar, påskmiddag hos Sven Tumba och ett brons från Junior-EM är ett axplock av alla de upplevelser som hon fick med sig i bagaget. Idag berättar Anna om sina erfarenheter i kombination med sitt stora intresse för retorik och kommunikation.

Annas förflutna som elitsimmare skapade möjligheter att resa och uppleva saker i hela världen. Det ledde till ett stort intresse för kommunikation, retorik och ledarskap samt hur vi bygger team. Just intresset för retorik och kommunikation tog fart när Anna under 1, 5 år simmade och studerade vid Florida Atlantic University i Boca Raton. Hennes huvudämne var just kommunikation. Efter studierna åkte hon hem och tog examen i Retorik vid Uppsala Universitet. Innan Anna startade bolaget Ricknells Retorik arbetade hon som säljare och märkte då också vilken fördel det var att vara just retoriker.
Boka retorikern Anna Ricknell för att inspireras om hur du kan ta din kommunikation till nästa nivå.

En föreläsning som bjöd in till skratt, igenkänningshumor och aha-upplevelser. Framförandet överträffade våra förväntningar!

SOS Alarm Sverige, Tobias Lundberg
BOKA ANNA

UTBILDNING

Kurser och workshops

Anna erbjuder kurser och workshops, färdiga paket eller skräddarsytt. Vilka behov har du, hör av dig så hjälper vi dig!

Här presenterar vi några paket;

  • Kurs Företagskommunikation- attityder, gemenskap och glädje!
  • Kurs Retorik – få andra att lyssna & agera
  • Kurs Presentationsteknik- nå inte bara ut utan även fram!
  • Kurs Storytelling- berättelserna som säljer!
  • Kurs Retorik för kvinnor

Vi gick en kurs i presentationsteknik, med stor kunskap lyfte Anna oss till nya nivåer – något vi haft stor nytta av i internationella sammanhang. Rekommenderar starkt!

Andreas Magnusson, Alimak Hek AB
BOKA ANNA

KONFERENCIER

När Anna anlitas som moderator eller konferencier kommer det väl till pass att hon i grund och botten är retoriker. Inom retoriken handlar det ju om att övertyga och att anpassa sig till publiken samt läsa av vad som får dem att lyssna. Detta tar hon alltid med sig inför dessa tillfällen. Att visa engagemang, lyhördhet och fokus på att få publiken att verkligen njuta av tillfället står alltid högst på hennes agenda.
Hör av dig till oss för att boka Anna.

Vi är imponerade av den positiva stämning hon skapar, det gör både föreläsare och åhörare på gott humör.

Anders Wistemar, Dagar i Norr
BOKA ANNA

VÅRA STJÄRNOR